Saturday, 24 December 2011

[PJK-GERIK] Kem Blogging 24/12/11

assalamualaikum dan salam 1 malaysia.ari ni bnyk pnglman sy dpt smasa bljar d pusat jalur lebar..pusat jalur lebar bnyk mmberi ilmu pengetahuan kpda sy. sy nk brkongsi pnglaman dgn anda semua tntg. bnyk ilmu                
 pengetahuan tntg jalur lebar yg sy perolehi dripada pusat jalur lebar...dgn adanya pusat jalur lebar  ia jga mmberi pluang kpada sy untk  trus mncari ilmu pngetahuan d pusat jalur lebar dan ia jga dpt mngmbangkan otak sy .........
          apapon best sgt dpt datang ke pusat jalur lebar d gerik... hari ni kami d ajar cra buat blog sndiri.. Ingtkan susah tp bila d ajar sng la jgak...Yela first time blajar main komputer kan... atlist dtg sini dpt la jgak skt2 tntg bnda ni...law tak dtg sini alamaknya tak thu lgsg la sume ni.. sllunya bile dok dpn komputer mcm tikus tgok besi ja la. tak tahu lgsg psal bnda ni. tp ble d ajar bru lar fham ckt2...itupon merangkak lg la ktkan...pelan2 la bljar kan... lame2 pndai la 2... sbenarnya best blajar bnda alah ni....rugi sapa tak dtg sini... blajaq ni tak perlu tkot2 taw,law b lajar insyaalah lame2 akn pndai.. k lah arap dpt lg dtg kat pusat jalur lebar.. K lah thanks kpada tnaga pengjar krana sudi mmbantu kami yg dtg ke pust jalur lbar..arap2 ilmu yg d perolehi d berkati ALLAH SWT. WSALAM

1 comment: